Nieuws

Onze nieuwsberichten

Beste collega ondernemer,

Sinds 2009 zijn er enkele bijeenkomsten georganiseerd over parkmanagement. Er is destijds een werkgroep samengesteld die onder leiding van Jeroen Huizinga van BMD parkmanagement en Gert Ooms van de gemeente Berkelland verschillende keren heeft vergaderd over de wijze waarop gestalte zou kunnen worden gegeven aan parkmanagement in Borculo. Een eerste stap werd gezet in het opstarten van het gezamenlijk inkopen van energie. Daarnaast heeft de werkgroep zich met succes ingespannen voor het behalen van het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen.

Door allerlei omstandigheden is de oprichting van een vereniging voor parkmanagement in Borculo steeds weer uitgesteld. Een van de oorzaken ligt in het feit dat de gemeente een andere invulling heeft gegeven aan de organisatiestructuur. De werkgroep heeft zich verschillende malen afgevraagd of en in hoeverre het zin had om zich nog verder in te zetten voor parkmanagement.

De werkgroep ziet echter nog steeds de voordelen van parkmanagement en is bereid om zich hiervoor te blijven inzetten. We kunnen dat niet alleen. Samenwerking met jullie, collega ondernemers, is van cruciaal belang omdat er alleen op die manier een breed draagvlak gecreëerd wordt.

Wij willen parkmanagement opnieuw op de agenda zetten. Daartoe nodigen wij jullie uit voor een bijeenkomst op woensdag 5 juni a.s. om 20.00 uur in café-restaurant Peters aan de Steenstraat te Borculo. Tijdens deze bijeenkomst zal o.a. het startschot worden gegeven voor de oprichting van een vereniging onder de nieuwe naam Belangenvereniging Bedrijvenparken Borculo. Voor meer informatie verwijzen we naar de bijgaande toelichting.

De agenda ziet er als volgt uit:
1. Welkom
2. Opening door de wethouder
3. Het belang om in een “Belangenvereniging Bedrijvenparken Borculo ” samen te werken
4. Oprichting belangenvereniging – invulling vacature
5. Pauze
6. Presentatie door een gastspreker over “duurzaam ondernemen”
7. Sluiting

Klik hier voor de toelichting Belangenvereniging Bedrijvenparken Borculo.

Wij stellen jullie aanwezigheid zeer op prijs en rekenen op jullie komst. Schrijf je direct in voor deze bijeenkomst via info@platformberkelland.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..”>.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..”>Graag tot ziens op 5 juni.

De werkgroep Belangenvereniging Bedrijvenparken Borculo i.o.

Adri Nijman – Frank Keurntjes – Wout Kruize – Engelien Wopereis

  • Delen:

admin

Laat een bericht achter Voeg een bericht toe