Nieuws

Onze nieuwsberichten
Ondernemersfonds Berkelland een feit
Geplaatst op:   16 december 2017

Foto: Vertegenwoordigers van ondernemend Berkelland toosten op de ondertekening van de stichtingsakte.

De gezamenlijke ondernemers uit de vier grote kernen van Berkelland hebben woensdagavond 13 december een belangrijke stap gezet richting hun doel om in 2020 een van de meest welvarende en ondernemende gemeenten van de Achterhoek te zijn. Onder toeziend oog van notaris Kraayenhof uit Borculo, werd de stichtingsakte getekend van het nieuwe ondernemersfonds, Stichting Ondernemersfonds Berkelland. Met het fonds, dat 1 januari 2018 van start gaat, wordt de slagkracht van de ondernemers vergroot en kunnen ze zelf de regie nemen over gewenste collectieve projecten ter verbetering van het economische klimaat.

Lees hier het volledige verslag.

  • Delen: