Nieuws

Onze nieuwsberichten
lijsttrekkersdebat Platform en IKB succces
Geplaatst op:   07 maart 2018

Foto: De zeven lijsttrekkers in Berkelland met 5e vl debatleider Erik Hagelstein. Foto: Guido Bogert Fotografie

Levendig lijsttrekkersdebat in Haarlo

Het Platform BV Berkelland hield vorige week maandagavond in Haarlo in samenwerking met de Industriële Kring Berkelland het laatste grote lijsttrekkersdebat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen met als thema ‘De economie’. In een druk bezette zaal van HCR Prinsen werden de zeven Berkellandse  lijsttrekkers aan vier stellingen en vragen vanuit het publiek onderworpen. Vooraf kregen ze 1,5 minuut de gelegenheid om zichzelf en hun verkiezingsspeerpunt(en) te presenteren. Voorzitter Platform BV Berkelland Erna Koeslag had als debatleider ondernemer en oud-Berkellander Erik Hagelstein uitgenodigd. Een prima keuze gezien het ordentelijke en ook levendige verloop van de avond. Wat opviel was dat de verschillen tussen de partijen in de marge zit.

Borculo, may I have your votes?

Als laatste wilde de avondvoorzitter graag een voorschot krijgen op de verwachte verkiezingsuitslagen met betrekking tot het aantal raadszetels. Hij nam geen genoegen met nee. De eigen voorspellingen waren: GL +2, OBL +1, PvdA +2, VVD +2, GB +3, D’66 +2 en CDA +2.

Klik hier voor het volledige verslag.

 

  • Delen: