Nieuws

Onze nieuwsberichten
De Dag voor de Berkellandse Ondernemer
Geplaatst op:   04 oktober 2018

Foto: De Noaber-Boost Award prijswinnaars 2018: (vlnr) Bert van Zijtveld, de Heikamp in Ruurlo, John Schuurman, Schuurman Schoenen in Neede, Robert Geessink, De Melkbus in Eibergen, Jolinda Wolters, Jolinda’s Hairfashion in Neede, Timmerije in Neede, G. Jansen-Bollemaat, Benu apotheek in Eibergen, Erwin Fransen, Erfra in Borculo en Berry Kransen, Openluchttheater in Eibergen. Hartemink Groep in Eibergen ontbrak.

Betekenisvol willen zijn, is dat nu een hype of… In een tijd waarin velen van ons zoeken naar betekenisvol ondernemerschap en wat het voor hen betekent, is Noaberschap een mooi gedachtengoed. Noabers helpen elkaar en noabers leren van elkaar. Échte Noabers werken en denken ook nog eens duurzaam, ze willen een bijdrage leveren, iets nalaten. We hebben dit jaar als thema “Betekenisvol ondernemerschap” gekozen voor onze dag, die wordt georganiseerd bij de Heikamp in Ruurlo.

Lees hier een kort verslag over De Dag voor de Berkellandse Ondernemer 2018.

  • Delen: