Nieuws

Onze nieuwsberichten
Startersevent Achterhoek 2019
Geplaatst op:   13 februari 2019

Het ROZ organiseert het Startersevent Achterhoek 2019 met en in de gemeente Bronckhorst, samen met de andere Achterhoekse gemeenten waar ze voor werken: gemeenten Berkelland, Lochem, Oost Gelre en Winterswijk. Deelnemers krijgen inspirerende verhalen over ondernemerservaringen en kunnen zich inschrijven voor diverse powersessies. Verder zijn verschillende bedrijven aanwezig die alle relevante informatie kunnen verstrekken rondom het starten van een eigen onderneming. Het Startersevent Achterhoek 2019 is ook voor ondernemers die tot drie jaar geleden gestart zijn.

Het event wordt gehouden op donderdag 7 maart 13.30 – 17.00 uur. Locatie: Gemeentehuis Bronkhorst, Hengelo (Gld).

Lees hier alle informatie omtrent het evenement.

Klik hier voor inschrijving deelname.

  • Delen: