Nieuws

Onze nieuwsberichten
Sponsorbijeenkomst Technieklokaal Berkelstreek
Geplaatst op:   18 februari 2019

Gisterenmiddag / -avond was er de jaarlijkse Sponsorbijeenkomst van Technieklokaal Berkelstreek. Veel ondernemers die het Technieklokaal een warm hart toedragen, vonden de weg naar Borculo. Na een terugblik op 2018 en een vooruitblik op 2019 bedankte voorzitter Henk Deunk alle sponsoren hartelijk voor de ondersteuning in de afgelopen jaren. Bevlogen spreker van de dag was Peter Stoverink (Stooff Interior Projects), overigens ook een van de sponsoren. Naast veel ondernemers was het mooi om te zien dat ook het onderwijs goed vertegenwoordigd was (o.a. Ab Weekenstroo , Assink Lyceum) en dat ook Marrit Heuzinkveld namens het Werkgevers Service Punt Achterhoek aanwezig was. Onze Gemeente Berkelland is eveneens  (samen met de gemeente Lochem) partner van het Technieklokaal en wij hechten hier zeer veel waarde aan, ook naar de toekomst met onze ondernemers en samenwerkingspartners. Mochten er ondernemers zijn die graag informatie willen omtrent het Technieklokaal dan kan er contact opgenomen worden met Evelien Egers (Technieklokaal Berkelstreek).

Zie voor meer informatie: www.btoberkelstreek.nl

  • Delen: