Nieuws

Onze nieuwsberichten

Nieuwe naam!
Zone.college is de nieuwe naam van AOC Oost en Groene Welle.

Op donderdag 7 maart 2019 organiseert de opleiding Voeding en Technologie een bedrijvenbijeenkomst met als thema verbinden. Goed contact tussen bedrijfsleven en onderwijs is een must. Het vinden van goede stageplaatsen, het begeleiden van stagiaires, het vinden van bekwaam personeel, het delen van innovaties, het duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen of het opleiden van studenten en/of personeel, samen geven wij  hier vorm aan. Tijdens de bedrijven avond stellen we de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Stage-opdrachten
  • Voeding & technologie opleidingsinhoud
  • Lange- termijn denken, hoe ziet de toekomst er uit

 Locatie: Bornerbroeksestraat 34, Almelo
Tijdstip: 16.00 – 18.30 uur.
Contactpersoon: Ruud Kaak,

Projectleider Kenniswerkplaats Achterhoek –voor een smart groene economie en leefomgeving

Zone.college

T   +31 622660996

M  rkaak@zone.college

Website: https://zonecollege.nl/

  • Delen: