Nieuws

Onze nieuwsberichten

Foto: Platform Berkelland voorzitter Erna Koeslag en wethouder Economische Zaken Gerjan Teselink

Net zoals veel andere gemeenten staat ook Berkelland de komende jaren voor grote uitdagingen. Revitalisering van de centra, een aantrekkelijk en toekomstbestendig ondernemersklimaat creëren, onderwijs en bedrijfsleven gerichter op elkaar binden en verduurzaming van de lokale samenleving zijn zomaar een aantal thema’s/projecten waar hard aan gewerkt wordt/moet worden. Een onmisbare partner daarbij vormt het Platform Berkelland, het samenwerkingsverband van lokale ondernemersverenigingen, IKB, en gemeente in nauwe samenwerking met Onderwijs en LTO. Iedere vier weken zit voorzitter Erna Koeslag bij de wethouder aan tafel en deelt en bespreekt de actuele vraagstukken vanuit de economische samenleving. Het doel is eenvoudig en gemeenschappelijk: een optimaal, toekomstbestendig ondernemersklimaat voor Berkelland.

Klik hier voor het gehele interview.

  • Delen: