Nieuws

Onze nieuwsberichten
Project ‘Kofferbakverkoop’
Geplaatst op:   20 juni 2019

Foto: Economiedocent Wilco Peters (l), leerlingen Staring College en Jolanda Luimes (r) (Foto: pr)

Het project ‘Kofferbakverkoop’, geïnitieerd door de Platform werkgroep ‘Werkgelegenheid, School & Bedrijf’’, heeft tot doel om een zichtbare verbinding en kennismaking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven in Berkelland tot stand te brengen. De opzet is dat middelbare scholieren in Berkelland, een eerste, praktische kennismaking opdoen met actief ondernemerschap. Deelnemende scholen zijn het Assink lyceum, Staring College, Zone.college en MaxX Onderwijs. Het evenement vindt plaats op 5 oktober bij het OLT Eibergen. Op de locatie is die dag ook de start en finish van de Berkelland Rally.

Voor het volledige bericht over het project, klik hier.

  • Delen: