Nieuws

Onze nieuwsberichten
Corona: NOW – regeling vanaf 6/4 geopend
Geplaatst op:   06 april 2020

Vanaf maandag 6 april kunt u als werkgever een aanvraag indienen voor de NOW (tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid). De NOW is bedoeld om werkgevers die te maken hebben met omzetverlies tijdens de coronaperiode tegemoet te komen. De uitvoering is voor UWV een uitzonderlijke operatie. Gezien de korte voorbereidingstijd en de grote hoeveelheid te verwachten aanvragen kunnen er wellicht opstart – en uitvoeringsproblemen ontstaan. Vanuit het UWV rekent men op uw begrip. Uitgebreide informatie over NOW vindt u op deze pagina: uwv.nl/now. Daarnaast staan alle regelingen voor ondernemers onder andere ook op de websites van de Gemeente Berkelland en Platform Berkelland.

Harm ten Hoopen

  • Delen: