Nieuws

Onze nieuwsberichten
Nieuwe verhalen De Maand van Berkelland
Geplaatst op:   22 juni 2020

Foto: Erna Koeslag (foto: Rick Mellink)

De Maand van Berkelland is onderdeel van de cultuur- en erfgoedvisie 2020-2030 van de gemeente Berkelland. Door inwoners op te roepen hun idee, droom of wens te delen voor cultuur en erfgoed in Berkelland willen we inwoners inspraak geven in het vormen van die visie.

Juni 2020 staat in het teken van verhalen van Berkellanders over Berkelland. Zij vormen de basis, waarmee we de regio nog mooier maken.  Samen schetsen wij een gedeelde toekomstdroom voor een cultureel rijk Berkelland. Samen maken we cultuur en erfgoed in Berkelland nóg mooier. Help jij ook mee? Dat kan al heel simpel door jouw wens, droom, idee, tip of anekdote te delen over cultuur en erfgoed in Berkelland via mijnverhaal@maandvanberkelland.nl.

Klik op de link om de nieuwe serie verhalen te lezen over Berkellanders die allen tot het ‘culturele hart’ van Berkelland behoren.  In een openhartig interview geven zij hun mening over cultuur en erfgoed in hun gemeente.

20200605_164535

Erna Koeslag (Foto: Rob Weeber)

  • Delen: