Nieuws

Onze nieuwsberichten
afsluiting van de afritten van de A1 bij Lochem
Geplaatst op:   06 augustus 2020

Werkzaamheden aan de A1 bij de aansluiting Lochem en de reconstructie van de N332 vanaf 31 augustus 2020.

Vanwege de uitbreiding van de A1 Apeldoorn-Azelo past Rijkswaterstaat ook de op-en afritten van Lochem (afslag 26) aan. Tegelijkertijd wordt in opdracht van de provincie Overijssel groot onderhoud uitgevoerd aan de N332 tussen de aansluiting met de A1 en Holten. Door deze combinatie toe te passen is er maar één keer hinder voor verkeer.

Dit wil zeggen dat vanaf 31 augustus tot en met 23 september (3,5 week) de N332 tussen Holten (rotonde met Handelsweg / Keizersweg) en Lochem (rotonde met Markeloseweg in Laren) afgesloten is voor al het verkeer. Vanaf 24 september zijn de op- en afritten en het grootste deel van de N332 weer open. Er  wordt  nog wel verder gewerkt aan de oversteek van de N332. Deze blijft dicht tot en met zondag 11 oktober.

Klik hier voor het factsheet over de geplande sluiting en omleidingsroutes.

  • Delen: