Nieuws

Onze nieuwsberichten
Waterstof talkshow als vervanging bijeenkomst EBNE
Geplaatst op:   07 september 2020

Het EBNE (Euregio Business Netwerk Event) organiseert een ‘waterstof talkshow’ als vervanging van de afgelaste bijeenkomsten in mei en oktober. Vanwege het niet doorgaan van de bijeenkomsten, heeft het bestuur van de ENBE voor een andere opzet gekozen:

-8 oktober 2020 (vanaf 13:30) een online talkshow voor ondernemers en andere geïnteresseerden (voor verdere informatie zie bijlage officiële uitnodiging en website www.ebne.eu). Tijdens de talkshow informeren vooraanstaande deskundigen u over de laatste stand van zaken m.b.t. waterstof;

-Mei 2021 een vervolg hierop (datum en info volgen t.z.t.);

-30 september 2021 (middag / avond) de fysieke “Euregionale Ondernemersbijeenkomst” (info volgt t.z.t.)

Klik hier voor de officiële uitnodiging.

Harm ten Hoopen

 

 

  • Delen: