Nieuws

Onze nieuwsberichten
Cursus Gastheer van het Landschap 2021
Geplaatst op:   04 december 2020

Dit jaar hebben veel Nederlanders door de coronamaatregelen de schoonheid van de Achterhoek (her)ontdekt. Veel mensen zijn onder de indruk van het natuurschoon. Niet alleen vakantiegangers, ook mensen uit eigen streek hebben de natuur en het landschap in de directe omgeving opnieuw leren kennen en waarderen. Als ondernemer kun je daar de vruchten van plukken. Een ondernemer die de bijzondere (natuurlijke) waarden van zijn eigen gebied goed kent en weet uit te dragen, is een interessante gastheer. Kun jij je gasten vertellen wat er allemaal in jouw gebied te zien en te doen is en weet je dit te vertalen naar toeristische producten? Word dan Gastheer van het Landschap van Berkelland en verrijk het verblijf van je gasten.

Klik hier voor de gehele brief.

  • Delen: